Manolya hotel Afbeelding Manolya hotel
Manolya hotel ***
Bestemming: Cyprus - Kyrenia

Manolya hotel

***

plane hotel transfer

Manolya is een gemoedelijk 3-sterrenhotel met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en de mooie bergen. Het hotel ligt direct aan zee en beschikt niet alleen over een heerlijk zwembad maar tevens over een houten vlonder aan zee! Het is een ideale accommodatie om heerlijk tot rust te komen tijdens uw welverdiende vakantie.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Algemeen

Manolya is een gemoedelijk 3-sterrenhotel met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en de mooie bergen. Het hotel ligt direct aan zee en beschikt niet alleen over een heerlijk zwembad maar tevens over een houten vlonder aan zee! Het is een ideale accommodatie om heerlijk tot rust te komen tijdens uw welverdiende vakantie.

Ligging: Hotel Manolya nabij Kyrenia

Manolya is gelegen in de wijk Lapta op 15 km van de stad Kyrenia. Het hotel ligt direct aan zee en beschikt over een houten vlonder aan zee. De dichtstbijzijnde winkels liggen op ca. 1 km.

Faciliteiten: Hotel Manolya

Het hotel beschikt over 61 kamers ondergebracht in 1 gebouw met 4 verdiepingen en heeft een receptie, TV kamer en een lift. U ontbijt in het sfeervolle buffetrestaurant. Verder is er een bar en een terras met panoramisch uitzicht over zee.

Neem een duik in het verfrissende zwembad en kom tot rust op een ligbedje op het zonneterras. Op het zonneterras staan parasols. Hotel Manolya beschikt over een houten vlonder aan zee, hier staan de ligbedjes en parasols tevens voor u klaar. Tegen betaling biedt het hotel wifi en roomservice.

Uw hotelkamer:

De gerenoveerde standaardkamers (1-3 personen) zijn stijlvol ingericht en voorzien van een satelliet televisie, airconditioning, telefoon, minibar (tegen betaling), huurkluisje en een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon of terras.

Voor gezinnen zijn er familiekamers, deze zijn in duplex stijl.

Sport & Ontspanning:

In Manolya Hotel is er regelmatig live muziek.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Manolya hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail